Celerové hranolky

Celerové hranolky
Příprava: 15 minut Vaření: 30 minut Počet porcí: 2

Hranolky jsou vděčná příloha, kterou miluje snad každý. A co si je takhle připravit ve zdravější verzi z celeru? Je to lahůdka!

Ingredience

  • 1 celer
  • sůl
  • 2 líce olivového oleje

Postup

  1. Celer oloupejte, nakrájejte na plátky a plátky pak na hranolky.
  2. Do mísy dáme olivový olej a sůl a celerové hranolky a vše promíchejte.
  3. Pečte na pečícím papíru při 180°C asi 30 min.
  4. Každých deset minut promíchejte, aby se nepřipalovaly.
  5. Doba pečení může být i kratší nebo delší.
  6. Jednoduše jakmile chytne celer zlatavou barvu, máte celerové hranolky hotové.
Křupavé zeleninové hranolky posypané solí a čerstvými bylinkami.
www.christopherjamesclark.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.