Recepty na křupavé hranolky z celeru v 5 různých variantách. Smažené, pečené i z horkovzdušné fritézy!

Klasické bramborové hranolky určitě znáte!

Ale co vyzkoušet i naše recepty na celerové hranolky?

Jsou zdravější, nízkosacharidové, ale také lahodné a božsky křupavé.

Vyzkoušejte tuto božskou přílohu ještě dnes a už nebudete chtít jinou!

Jak celerové hranolky podávat?

  • Podávejte hranolky s farmářských dresinkem nebo dresinkem z modrého sýra jako perfektní svačinu či předkrm.
  • Hranolky z celeru skvěle doplní každé jídlo. Zkuste je podávat s burgerem nebo sendvičem místo tradičních hranolků.
  • Přidejte je do salátu pro extra křupavost a chuť.
  • Podávejte je jako přílohu k jakémukoli masu.

Celer je nevzhledná zelenina, která svým zjevem člověka spíše odrazuje, než aby lákala. Avšak funguje velmi dobře v mnoha receptech, poctivá svíčková omáčka by bez celeru nebyla poctivá a už vůbec ne tradiční. Nejen to! Celer je navíc nízkokalorický a řadí se mezi nejdietnější suroviny celého světa. Myslíte si, že ho znáte, ale je to skutečně pravda? Objevte v našem podrobném článku o celeru vše, co jste dosud ani netušili!

A jak se vám naše dnešní recepty na celerové hranolky líbily? Napište nám do komentářů!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.