Čevabčiči

Čevabčiči
Příprava: 25 minut Vaření: 20 minut Počet porcí: 4
Doba přípravy: 45 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 600 g libového vepřového
  • sůl
  • pepř
  • červená mletá paprika
  • 1 lžíce sádla
  • 1 lžíce hl. Mouky

Postup receptu

  1. Maso umeleme na strojku nebo v robotu, osolíme,opepříme a spojíme
  2. Na pomoučeném prkénku utvoříme váleček, z něco nakrájíme šišky jako prst silné a obalíme v mouce
  3. Pánev potřeme malým kouskem sádla a šišky na něm pěkně opečeme z obou stran
  4. Nesmíme smažit ve větším množství tuku, aby čevabčiči chutnaly jako spíše pečené na roštu
  5. Na roštu je pečeme bez potření olejem
  6. Podáváme je s chlebem nebo s bramborem

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.