Příprava: 25 minut
Vaření: 20 minut
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 45 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 4
Ingredience
- 600 g libového vepřového
- sůl
- pepř
- červená mletá paprika
- 1 lžíce sádla
- 1 lžíce hl. Mouky
Postup receptu
- Maso umeleme na strojku nebo v robotu, osolíme,opepříme a spojíme
- Na pomoučeném prkénku utvoříme váleček, z něco nakrájíme šišky jako prst silné a obalíme v mouce
- Pánev potřeme malým kouskem sádla a šišky na něm pěkně opečeme z obou stran
- Nesmíme smažit ve větším množství tuku, aby čevabčiči chutnaly jako spíše pečené na roštu
- Na roštu je pečeme bez potření olejem
- Podáváme je s chlebem nebo s bramborem