Měkká bulka, párek, mleté hovězí maso s chilli a rozpuštěný čedar…to vše vytváří dokonalou kombinaci, kterou prostě musíte ochutnat!
Co budete potřebovat
- 500 g libového mletého hovězího masa
- 1 střední cibule, nasekaná
- 4 stroužky česneku, nasekané
- 1 lžíce medu
- 2 lžíce chilli, nebo více, pokud máte rádi pikantní
- 400 g konzervovaných krájených rajčat
- 1 lžička mořské soli
- 1 lžička pepře
- 8 párků
- 8 bulek na hot dogy
- 1 šálek strouhaného sýra čedar
- nakrájená jarní cibulka k podávání
Postup
- Přidejte mleté maso do malého hrnce na střední plamen.
- Nechte vařit, dokud v hrnci neuvidíte trochu tuku, poté přidejte cibuli a česnek.
- Pokračujte ve vaření, dokud maso nezhnědne a cibule nezměkne, asi 5 minut.
- Do hrnce přidejte med a chilli a dobře promíchejte.
- Nechte 2-3 minuty vařit, aby med zkaramelizoval, poté přidejte nakrájená rajčata, sůl a pepř.
- Párky připravte na grilu či na pánvi na sporáku.
- Když jsou hotové, vložte do každé bulky párek a navrch dejte ¼ šálku masovo-rajčatové směsi, 2 lžíce strouhaného čedaru a trochu jarní cibulky.
- Dobrou chuť!
Vyzkoušejte i naše luxusní recepty na bezmasé vegetariánské guláše nejen pro vegetariány!