Chilli dog s čedarem

Chilli dog s čedarem

Měkká bulka, párek, mleté hovězí maso s chilli a rozpuštěný čedar…to vše vytváří dokonalou kombinaci, kterou prostě musíte ochutnat!

Co budete potřebovat

  • 500 g libového mletého hovězího masa
  • 1 střední cibule, nasekaná
  • 4 stroužky česneku, nasekané
  • 1 lžíce medu
  • 2 lžíce chilli, nebo více, pokud máte rádi pikantní
  • 400 g konzervovaných krájených rajčat
  • 1 lžička mořské soli
  • 1 lžička pepře
  • 8 párků
  • 8 bulek na hot dogy
  • 1 šálek strouhaného sýra čedar
  • nakrájená jarní cibulka k podávání

Postup

  • Přidejte mleté ​​maso do malého hrnce na střední plamen.
  • Nechte vařit, dokud v hrnci neuvidíte trochu tuku, poté přidejte cibuli a česnek.
  • Pokračujte ve vaření, dokud maso nezhnědne a cibule nezměkne, asi 5 minut.
  • Do hrnce přidejte med a chilli a dobře promíchejte.
  • Nechte 2-3 minuty vařit, aby med zkaramelizoval, poté přidejte nakrájená rajčata, sůl a pepř.
  • Párky připravte na grilu či na pánvi na sporáku.
  • Když jsou hotové, vložte do každé bulky párek a navrch dejte ¼ šálku masovo-rajčatové směsi, 2 lžíce strouhaného čedaru a trochu jarní cibulky.
  • Dobrou chuť!
Párky v rohlíku s chilli, mletým masem a čedarem na tácu.
www.theendlessmeal.com

Vyzkoušejte i naše luxusní recepty na bezmasé vegetariánské guláše nejen pro vegetariány!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.