Tradiční chilli con carne z Mexika

Tradiční chilli con carne z Mexika
Příprava: 5 minut Vaření: 30 minut Počet porcí: 4
Doba přípravy: 35 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 500 g mletého masa
  • 1 konzerva fazolí v rajčatové omáčce
  • trocha chilli
  • 1 červená paprika
  • pepř
  • sůl
  • hovězí bujon
  • cibule
  • 4 stroužky česneku
  • rýže jako příloha nebo chléb

Postup receptu

  1. Cibuli nakrájíme najemno a osmahneme, pak jen přidáme mleté maso a česnek na plátky a restujeme
  2. Potom přidáme papriku na proužky a fazole v rajčatové omáčce, zalijeme troškou bujonu a dusíme do zhoustnutí omáčky
  3. Tu jen potom přisolíme dle potřeby opepříme a přidáme špetku chilli, jak to máme rádi ostré
  4. Rýže je k tomu vynikající příloha

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.