Máte doma starý chleba a nevíte co s ním?
Jistě vás napadne topinka, ale co třeba vynikající polévka?
Máte rádi studené osvěžující polévky, nebo raději syté a hutné, které zahřejí?
Vyzkoušejte naše recepty na chlebovou polévku, která vás překvapí svou chutí.
Naše recepty
Věděli jste, že můžete prodloužit čerstvost chleba jednoduchým trikem, který spočívá v jeho uskladnění?
Chleba po donesení z obchodu vyndejte z igelitového sáčku a dejte do plátěné utěrky, nebo do speciálního plátěného pytlíku na pečivo, který umístěte do chlebníku, můžete tak jeho životnost o několik dní prodloužit.
Pokud si chcete chleba uchovat na delší dobu můžete ho také zmrazit. Chleba do mrazáku vkládejte vždy čerstvý, nekrájený na plátky a v igelitovém pytlíku.
Pokud chleba rozmrazíte v pokojové teplotě, bude ve stejné kondici, jako byl před vložením do mrazáku.
Uvaříte si ze starého chleba jednu z polévek, nebo raději zůstanete u klasických topinek?
Napište nám do komentářů, která z polévek se stala vaší nejoblíbenější 🙂
Dobrou chuť!