Chutná pomazánka z uzené makrely s majonézou

Chutná pomazánka z uzené makrely s majonézou
Příprava: 15 minut Počet porcí: 11

Bohatá pomazánka, která se od ostatních receptů odlišuje některými netradičními ingrediencemi, jako jsou sterilované okurky či worcestrová omáčka.

Ingredience:

  • 200 g uzené makrely
  • 200 g smetanového sýra typu Philadelphia
  • 1/4 šálku majonézy
  • 4 sterilované okurky
  • 1 PL kaparů
  • 2 PL citronové šťávy
  • 2 čajové lžičky křenové pasty nebo krému
  • 2 čajová lžičky worcestrové omáčky
  • pažitka
  • sůl
  • pepř

Postup:

  1. Vyšlehejte dohladka smetanový sýr s majonézou.
  2. Přidejte nakrájené okurky, nasekanou pažitku, kapary, křen, citronovou šťávu a worcestrovou omáčku.
  3. Důkladně promíchejte.
  4. Uzenou makrelu zbavte kostí a kůže a kousky masa postupně přimíchejte do směsi.
  5. Dochuťte pomocí pepře a soli.
Jednohubky namazané pomazánkou z makrely a ozdobené kaviárem.
zdroj: recipeswinners.com

Makrela není jediná ryba, že které lze připravit chutné pomazánky. Inspirujte se našimi pomazánkami z tuňáka.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.