Cibule nadívaná hermelínem a špenátem 

Cibule nadívaná hermelínem a špenátem 
Příprava: 40 minut Vaření: 30 minut Počet porcí: 4

Máte rádi obalovaný hermelín? V tom případě vám zachutná i tato lahůdka. Ve které se chuť tohoto jedinečného sýru snoubí se špenátem a cibulí.

Ingredience

  • 4 cibule
  • 250 g hermelínu
  • 1 a 1/2 šálku špenátových listů
  • 2 stroužky česneku
  • strouhaný parmazán
  • sůl, pepř

Postup

  • Oloupejte cibuli a odřízněte spodní část, aby cibule mohla stát rovně. 
  • Cibuli vložte do nádoby vhodné do trouby, zastříkněte olivovým olejem a přidejte špetku soli a pepře. 
  • Pečte v troubě předehřáté na 200 °C asi 30 minut, dokud cibule nezměkne.
  • Vyjměte cibuli z trouby a nechte vychladnout.
  • Jakmile je cibule na dotek chladná, vyjměte střed cibule a nechte v ní otvor na nádivku.
  • Vyjmutou část cibule nakrájejte na kostičky a dejte stranou, abyste ji mohli přidat do nádivky.
  • Na pánev s malým množství oleje dejte prolisovaný česnek.
  • Když se česnek rozvoní, přidejte kousky hermelínu a jakmile se rozpustí, přidejte nakrájený špenát a nakrájené kousky cibule. Po celou dobu míchejte. 
  • Každou cibuli naplňte sýrovou náplní a posypejte parmazánem.
  • Vložte na minutku či dvě do trouby, aby se parmazán rozpustil.
zdroj: abubblylife.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.