Cibulové kroužky z horkovzdušné fritézy

Cibulové kroužky z horkovzdušné fritézy
Příprava: 10 minut Vaření: 10 minut Počet porcí: 1

Chcete další recepty pro horkovzdušnou fritézu? Cibulové kroužky jsou oblíbenou hospodskou specialitou k pivu. Skvěle také pasují k burgeru.

Ingredience:

  • 1/2 hrnku hladké mouky
  •  1 lžička uzené papriky
  •  1/4 lžičky soli
  •  1 velké vejce
  •  1 lžíce vody
  •  1 hrnek strouhanky
  •  1 velká sladká cibule
  •  olej na potření

Dip:

  •  1/4 hrnku bílého jogurtu
  •  2 lžíce majonézy
  •  1 lžíce kečupu
  •  1 lžička dijonské hořčice
  •  1/4 lžičky sušeného česneku
  •  1/4 lžičky papriky

Postup:

  • Cibuli si nakrájejte na zhruba centimetrová kolečka.
  • Mouku, uzenou papriku a špetku soli si smíchejte.
  • Do druhé misky si dejte rozkvedlané vejce a vodou.
  • Do třetí misky pak dejte strouhanku. 
  • Kroužky obalte v mouce, pak ve vajíčku a nakonec ve strouhance.
  • Pečte na 190°C dozlatova (cca 10 minut).
  • Dip si vytvořte smícháním všech ingrediencí.
  • Servírujte s dipem.
smažené cibulové kroužky
platedcravings.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.