Příprava: 20 minut
Vaření: 60 minut
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 80 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4
Ingredience
- maso z vařené slepice
- 2 cibule
- 1 hrnek nakrájeného bílého hlávkového zelí
- 1 zelená paprika
- sůl
- pepř
- 1 lžička mleté sladké papriky.
Postup receptu
- Obrané maso nakrájíme na kousky, cibuli oloupeme a nakrájíme, připravíme si nakrájené hlávkové zelí a papriku nakrájenou na nudličky
- Na oleji orestujeme dvě nahrubo nakrájené cibule, přidáme nakrájené hlávkové zelí, nakrájenou papriku, sůl, pepř a papriku
- Mírně podlijeme vývarem ze slepice a podusíme
- Příloha: těstoviny, dušená rýže, brambory