5 receptů na asijské polévky na jednom místě. Připravte si je jako místní!

Máte rádi asijskou kuchyni?

Pak jste tu správně!

Připravili jsme si pro vás 5 luxusních receptů na čínské polévky, které jsou jednoduché a zaberou vám málo času.

Nezapomněli jsme na vás ani s oblíbenou pikantní kyselou polévkou.

Nechte si chutnat!

Druhy čínských polévek

Vzhledem k vynalézavosti čínských kuchařů by nemělo být překvapením, že existuje úžasná paleta čínských polévek rozdělená do dvou hlavních kategorií – řídké a husté polévky.

Řídké polévky

Tyto polévky se připravují z čirého vývaru a rychle se vaří, přičemž maso nebo zelenina se přidávají až v závěrečných fázích vaření, v závislosti na jejich individuálních dobách vaření. Je důležité vývar ani zeleninu nepřevařit. Vařte je jen tak dlouho, aby byla zachována jejich výrazná chuť.

Husté polévky

Přísady do hustých polévek se přidávají najednou. Polévka se vaří pomaleji, což dává surovinám čas, aby se smíchaly. Kukuřičný nebo tapiokový škrob se často přidává na konci procesu vaření jako zahušťovadlo.

A jaká čínská polévka je vaše nejoblíbenější? Napište nám do komentářů, budeme se těšit na vaše odpovědi!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.