Citrónová omáčka na ryby

Citrónová omáčka na ryby
Příprava: 5 minut Vaření: 5 minut Počet porcí: 1

Pokud máte rádi ryby, určitě si zkuste připravit tento recept na studenou omáčku.

Co budeme potřebovat

  • šťáva z 1 citrónu
  • 125 g tekutého másla
  • sůl
  • pepř
  • 2 lžíce nadrobno pokrájené pažitky
  • 1 lžička sekaného tymiánu
  • 120 g zakysané smetany

Postup

  1. Šťávu z jednoho citronu ušleháme ve vodní lázni do pěny.
  2. Po kapkách přidáváme tekuté máslo, dokud omáčka nezhoustne.
  3. Potom ji osolíme a opepříme.
  4. Vmícháme nakrájenou pažitku, posekaný tymián a zakysanou smetanu.
Křehká ryba v citronové omáčce.
Zdroj: recipetineats.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.