Vyzkoušejte rychlý a snadný recept na cizrnový dip s řapíkatým celerem, který je skvělý jako rostlinná svačinka pro vás i vaše děti!
Co budete potřebovat
- 425 g konzervované cizrny, okapané a propláchnuté
- 2 lžíce nasekané čerstvé petrželky
- 2 lžíce bílého řeckého jogurtu
- 2 lžičky dijonské hořčice
- 1 lžíce citronové šťávy
- 1 lžička kapar
- 1/2 šálku řapíkatého celeru nakrájeného na kostičky
- nasekaná čerstvá pažitka
- 1 velký stroužek česneku
- sůl podle chuti
Postup
- Přidejte všechny ingredience do kuchyňského robota nebo mixéru a mixujte do hladka.
- Dip přendejte do servírovací misky a podávejte s oblíbenými krekry.
- Dobrou chuť!
K pomazánce si připravte třeba domácí chléb. Možná využijete naše recenze domácích pekáren a zjistíte, která je pro vás ta ideální!