Cizrnový salát s rajčaty, cibulí a okurkou

Cizrnový salát s rajčaty, cibulí a okurkou
Příprava: 10 minut Počet porcí: 6

Zdravý letní salát s cizrnou, okurkami a rajčaty je skvělý jako lehký oběd či příloha ke grilovanému masu. Jeho příprava zabere pouhých pár minut a jelikož používáme konzervovanou cizrnu, nemusíte nic vařit.

Ingredience

  • 2,25 šálku okurek nakrájených na kostičky, částečně oloupaných
  • 1 šálek rajčat nakrájených na kostičky
  • 1/4 šálku nakrájené červené cibule
  • 2 lžíce čerstvé citronové šťávy
  • 1/2 lžíce nasekané ​​čerstvé petrželky
  • 1 polévková lžíce extra panenského olivového oleje
  • 1/2 čajové lžičky soli a pepře, podle chuti
  • 400 g konzervované cizrny, propláchnuté a scezené

Postup

  1. Smíchejte všechny ingredience dohromady a dobře promíchejte.
  2. Podávejte!
Salát s čerstvou zeleninou a luštěninami v misce.
www.skinnytaste.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.