Zdravý letní salát s cizrnou, okurkami a rajčaty je skvělý jako lehký oběd či příloha ke grilovanému masu. Jeho příprava zabere pouhých pár minut a jelikož používáme konzervovanou cizrnu, nemusíte nic vařit.
Ingredience
- 2,25 šálku okurek nakrájených na kostičky, částečně oloupaných
- 1 šálek rajčat nakrájených na kostičky
- 1/4 šálku nakrájené červené cibule
- 2 lžíce čerstvé citronové šťávy
- 1/2 lžíce nasekané čerstvé petrželky
- 1 polévková lžíce extra panenského olivového oleje
- 1/2 čajové lžičky soli a pepře, podle chuti
- 400 g konzervované cizrny, propláchnuté a scezené
Postup
- Smíchejte všechny ingredience dohromady a dobře promíchejte.
- Podávejte!