Čokoládová bublanina s třešněmi

Čokoládová bublanina s třešněmi
Příprava: 30 minut Vaření: 30 minut Počet porcí: 12

Už jste měli čokoládovou bublaninu? Pokud ne, určitě stojí za to vyzkoušet ji! Upečte si neobvyklý moučník s třešněmi nebo jiným ovocem.

Ingredience

  • 350g polohrubé mouky
  • 200g cukru krystal
  • 4ks vajec
  • 125ml mléka
  • 120ml oleje
  • 1 vanilkový cukr
  • 1 kypřící prášek do pečiva
  • 2 lžíce holandského kakaa
  • 300g třešní (nebo jiného ovoce)

Postup

  • V míse smíchejte mouku s kypřícím práškem. Přidejte kakao, cukr, vanilkový cukr a promíchejte.
  • Přimíchejte vejce, olej a mléko.
  • Vymíchejte dohladka a nalijte na vymazaný a moukou vysypaný plech.
  • Těsto uhlaďte a navrch rozložte očištěné a okapané ovoce.
  • Dejte péct do předem vyhřáté trouby na 180°C a pečte 30 minut.
  • Nechejte vychladnout, posypejte moučkovým cukrem a podávejte.
Nakrájená bublanina s kakaem a uvařeným čajem.
Zdroj: tartistry.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.