Dezert, který je krásně křupavý na povrchu a lehce nedopečený uvnitř. Kombinace tmavé čokolády a malin je zkrátka a dobře jeden z nejlepších receptů na brownies.
Ingredience
- 150 g másla
- 200 g tmavé čokolády
- 3 vejce
- 200 g cukru
- 80 g hladké mouky
- 60 g kakaa
- 150 g malin (čerstvých nebo rozmražených)
Postup
- V míse rozšlehejte vejce s cukrem
- Pomalu vmíchejte mouku a kakao
- Ve vodní lázni rozpusťe máslo a čokoládu
- Vlijte do mísy a rozmíchejte do hladka
- Směs nalijte do vyššího plechu vyloženého pečicím papírem
- Rovnoměrně zasypte malinami
- V troubě vyhřáté na 180° pečte 30 minut
- Hotové brownies by měly být na povrchu pevné a uvnitř vláčné
- Servírujte pokrájené na čtverce nebo obdélníky, ozdobené lístkem máty