Crudités k Velikonocům

Crudités k Velikonocům

Ingredience

  • oblíbená syrová zelenina (okurky, mrkev, saláty, ředkvičky…)
  • tepelně upravená zelenina (brambory, chřest, brokolice…)
  • vejce

Postup

  1. Zeleninu kterou je potřeba tepelně zpracovat, očistíme, nakrájíme a můžeme upéct v troubě, popřípadě uvařit s kořením a solí.
  2. Zbylou zeleninu očistíme a nakrájíme.
  3. Zeleninu připravíme na velký talíř.
  4. Přidáme oblíbené dipy.

Inspirujte se našimi recepty na skvělé dipy!

Obložený talíř se zeleninou, dipem a vejci.
Zdroj: www.deliciousmagazine.co.uk

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.