Máte rádi rozmanité druhy marmelád?
Rybízová, jahodová, malinová, meruňková, višňová či pomerančová.
V našich receptech na cukroví s marmeládou můžete použít všechny!
Slepujte, zdobte i plňte!
Uvidíte, že výsledkem budete vždy mile překvapeni!
Naše recepty
Nejlepší je samozřejmě použít na cukroví marmeládu domácí. Inspirujte se našimi rozmanitými recepty!
Marmeláda a vánoční pečení
Rozmanité džemy se při vánočním cukroví nejčastěji používá ke slepování oblíbených lineckých. Recepty na cukroví s marmeládou jsou ale mnohem rozmanitější. Použít ji lze na mnohé další druhy, a to nejen ke slepování, ale také k plenění. Nejčastěji se používají především ty intenzivních chutí, jako je marmeláda rybízová, višňová či pomerančová. Použít ale můžete kteroukoli, záleží pouze na tom, jakou máte rádi.
Při pečení nezapomeňte na to, že marmeláda je přirozeně sladká, vyplatí se tedy do těsta přidat o něco méně cukru, aby výsledek nebyl sladký až příliš.