Vepřové plátky v ďábelské marinádě na grilu

Vepřové plátky v ďábelské marinádě na grilu
Příprava: 5 minut Vaření: 40 minut Počet porcí: 4
Doba přípravy: 45 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 4 plátky vepřového masa z kýty

Marináda:

  • 1 dl vývaru (nebo bílého vína či piva)
  • 3 lžíce oleje
  • 1 lžička mleté sladké papriky
  • 1 lžička chilli koření
  • 1/2 lžičky mletého zázvoru
  • 1/2 lžičky majoránky

Postup receptu

  1. Plátky masa naklepeme a vložíme do marinády, kterou připravíme smícháním všech ingrediencí
  2. Necháme proležet do druhého dne
  3. Během grilování maso zbylou marinádou potíráme

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.