Holandské řízky z trouby

Holandské řízky z trouby
Příprava: 40 minut Vaření: 35 minut Počet porcí: 2

Pokud si rádi pochutnáváte na této kalorické bombě a nemůžete si to dovolit, pak pro vás máme recept na holandské řízky pečené v troubě. Jsou trochu odlehčenější.

INGREDIENCE

  • 500 g vepřové kýty
  • 1 vejce
  • 90 g eidamu
  • sůl 
  • pepř
  • petrželka nebo pažitka
  • kukuřičné cereálie na obalení
  • olej

POSTUP

  • Vepřové maso si umyjeme, osušíme, nakrájíme na kostičky a nameleme. 
  • Přidáme k němu vejce, sůl, pažitku či petrželku, pepř a nastrouhaný sýr. 
  • Těsto důkladně propracujeme, vytvarujeme řízky, které obalíme v rozmačkaných cereáliích. 
  • Řízky dáme na plech vyložený pečicím papírem a pokapeme nebo postříkáme olejem.
  • Pečeme na 200°C. 
  • Po 15 minutách teplotu snížíme na 175°C a dopékáme zhruba dalších 20 minut.
Hotový recept na fitness pečený mletý řízek.
pinterest.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.