Vynikající přílohové omáčky k masu, zelenině či krekrům 10x jinak. Vybere si úplně každý!

Chystáte večírek a hledáte inspiraci na pohoštění?

Pak jste tu správně!

Připravili jsme pro vás 10 receptů na dipy, které se nemusíte stydět servírovat ani těm nejnáročnějším hostům.

Je libo tradiční česnekový, výživný avokádový nebo raději pikantní se sýrem?

Vyzkoušejte všechny!

Jaký je rozdíl mezi dipem a klasickou omáčkou? Dip se podává v samostatné mističce, do které jídlo namáčíte, má různou konzistenci a většinou je studený.

Objevují se recepty přímo na dipy nebo recepty s doporučením na podávání dipu. Dip však nemůžeme zaměňovat s omáčkou, kterou se pokrmy přelévají.

Hodí se zejména ke grilovanému masu, které se z grilu přináší bez omáček a je tedy vhodné jej do dipu namáčet.

A který dip je vaším favoritem? Napište nám do komentářů!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.