Domácí kečup

Domácí kečup
Příprava: 20 minut Vaření: 20 minut Počet porcí: 4
Doba přípravy: 40 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 3 rajčata
  • 1 cibule
  • 4 lžičky octa
  • 3 lžičky medu
  • 1 lžička škrobu
  • sůl dle chuti
  • 1 bobkový list

Postup receptu

  1. Pro přípravu kečupu budete potřebovat šnekový odšťavňovač, například JuicePresso
  2. Umyjte cibuli a rajčata a vložte je do JuicePressa
  3. Smíchejte jednu lžíci připravené šťávy se škrobem
  4. Vařte zbývající šťávu s bobkovým listem
  5. Jakmile šťáva zhoustne, přidejte med, ocet a sůl dle chuti
  6. Jakmile se začne směs vařit, přidejte připravenou směs se škrobem a vypněte zdroj tepla
  7. Vyjměte bobkový list, přelijte hotový kečup do lahviček a dejte do chladu
  8. Hotový kečup by měl ležet alespoň měsíc v ledničce

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.