Jak vyrobit lahodnou domácí paštiku? 8 receptů, s kterými to snadno zvládnete

Masové pomazánky jsou skutečnou delikatesou.

Můžete si je sice koupit, ale jejich příprava doma má nesporné výhody.

Skvěle si pochutnáte, ušetříte a nebude si tělo zatěžovat konzervanty, stabilizátory a jinými přidanými látkami.

Zkuste naše recepty na domácí paštiky. Jsou snadné a lahodné.

Paštikové koření

Směs koření na výrobu domácí paštiky si můžete koupit, ale velmi snadno ho připravíte i doma. Stačí hmožďíř a pár základních druhů koření.

Ingredience

  • Špetka sušeného zázvoru
  • 6 kuliček nového koření
  • 6 kuliček černého pepře
  • ¼ lžičky tymiánu
  • 1 bobkový list
  • 4 hřebíčky
  • špetka mletého muškátového oříšku

Postup

  • Koření dejte do hmoždíře a umelte do jemného prášku.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.