Masové pomazánky jsou skutečnou delikatesou.
Můžete si je sice koupit, ale jejich příprava doma má nesporné výhody.
Skvěle si pochutnáte, ušetříte a nebude si tělo zatěžovat konzervanty, stabilizátory a jinými přidanými látkami.
Zkuste naše recepty na domácí paštiky. Jsou snadné a lahodné.
Naše recepty
Paštikové koření
Směs koření na výrobu domácí paštiky si můžete koupit, ale velmi snadno ho připravíte i doma. Stačí hmožďíř a pár základních druhů koření.
Ingredience
- Špetka sušeného zázvoru
- 6 kuliček nového koření
- 6 kuliček černého pepře
- ¼ lžičky tymiánu
- 1 bobkový list
- 4 hřebíčky
- špetka mletého muškátového oříšku
Postup
- Koření dejte do hmoždíře a umelte do jemného prášku.