Recepty na domácí křupavé preclíky jako z pekárny. Naučte se s námi jak je udělat

Pečivo je prostě základ, ale málokdy najdete dobrý recept na domácí preclíky.

Už nemusíte hledat dále s námi se naučíte, jak si je vyrobit snadno a rychle!

Křupněte si s námi.

Jaké dipy podávat k domácím preclíkům?

Připadá vám, že podávat jen preclíky je moc obyčejné? Potom k nim připravte i tyto lahodné dipy, které jejich chuť skvěle podtrhnou.

Pikantní sýrová omáčka

  • 230 g taveného sýra
  • 60 g husté smetany
  • 1 malá jalapeño (nakrájená na kostičky)
  • 30 g bílé cibule (nakrájené na kostičky)
  • 1 lžíce koriandru
  • 30 g cherry rajčat (nakrájených na kostičky)
  • šťáva z poloviny z limetky
  • černý pepř podle chuti

Postup

  • Do hrnce na středně mírnou teplotu přidejte všechny ingredience kromě limetkové šťávy a černého pepře.
  • Když se sýr začne rozpouštět, snižte teplotu na minimum. Dobře promíchejte, dokud nebude hladký.
  • Podle chuti vmícháme limetkovou šťávu a černý pepř.

Domácí hořčičný dip

  • 125 g majonézy
  • 2 lžičky česnekového prášku
  • 30 g medové hořčice
  • 1 lžíce rostlinného oleje

Postup

  • V malé misce smíchejte všechny ingredience.
  • Míchejte, dokud se dobře nespojí.

Lososová pomazánka na preclíky

  • 230 g smetanového sýra
  • 60 g zakysané smetany
  • 60 g majonézy
  • 1 lžíce čerstvé citronové šťávy
  • 2 lžíce kapar, okapaných
  • ¼ lžičky Tasbasco
  • 110 g uzeného lososa (nakrájeného nahrubo)
  • 2 lžíce čerstvého nasekaného kopru
  • 2 lžíce čerstvé nasekané pažitky
  • Sůl

Postup

  • Smíchejte smetanový sýr, zakysanou smetanu, majonézu, citronovou šťávu, kapary a Tabasco.
  • Přidejte lososa, kopr a pažitku a sůl a míchejte, dokud se vše nesmíchá.
  • Ochutnejte a případně dosolte.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.