Domácí zabijačková polévka

Domácí zabijačková polévka

Nedostanete se k zabijačkovým produktům ale stejně byste si dali výbornou polévku? Nevadí, skvělou vepřovou polévku si můžete snadno uvařit doma.

Ingredience

  • 1.5 kg vepřové maso s kostí
  • 2 mrkve
  • 2 brambory
  • 1 petržel
  • 2 bobkové listy
  • 5 kuliček nového koření
  • sůl, pepř

Postup

  1. Vepřové maso a kosti vložíme do hrnce a zalijeme studenou vodou.
  2. Pomalu přivedeme k varu. Přidáme bobkový list, nové koření a na mírném plameni ývat táhneme 2 hodiny.
  3. Půl hodiny před koncem přidáme očištěnou mrkev, brambory a petržel.
  4. Hotovou polévku přecedíme. Maso obereme z kostí, zeleninu nakrájíme a vše vložíme zpět do polévky.
  5. Dochutíme solí a pepřem.
Čirá polévka z vepřového masa se zeleninou.
zdroj: asiancookingmom.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.