Domácí krémový dresink na oblíbený salát Caesar je mnohokrát lepší než ten kupovaný a přitom je tak rychlý a jednoduchý! Je příjemně kyselý, s nádechem česneku a ančoviček. Lahůdka!
Ingredience
- ¾ šálku dobré majonézy
- 2 ančovičky
- 2 lžíce čerstvé petrželky
- 2 lžíce čerstvé citronové šťávy
- 1 lžíce strouhaného parmazánu
- 1 stroužek nasekaného česneku (asi 1 polévková lžíce)
- 1 a ½ lžičky dijonské hořčice
Postup
- Smíchejte všechny ingredience v míse kuchyňského robotu.
- Mixujte, dokud nebude dresink hladký a krémový, asi 30 sekund, podle potřeby seškrábejte po stranách.
- Uchovávejte ve vzduchotěsné nádobě a nechte v ledničce, dokud ho nebudete potřebovat použít.