Ideálním základem pro výrobu řezů nebo závinů je listové těsto.
Nejlepší je připravené doma – ušetříte peníze, pracujete se základními surovinami a výsledná chuť je prostě báječná.
To z obchodu je zase hned po ruce.
Recepty z listového těsta mohou být rychlé a snadné.
Zároveň z něj ale můžete připravit i opravdové cukrářské delikatesy.
Ostatně posuďte sami a inspirujte se našimi chutnými recepty.
Naše recepty
Z listového těsta můžeme také připravovat známé cukrářské zákusky, mezi které jistě patří kremrole, rohlíčky, košíčky a šátečky.
Výhoda přípravy z listového těsta je, že si tyto tvary plněné až po upečení můžeme připravit podle našeho vlastního času jako polotovary a plnit je až těsně před podáváním.
Plníme krémy nebo ochucenou šlehačkou. Kromě toho se z listového těsta velice rychle dají připravit různé koláčky, taštičky plněné různými náplněmi a s nimi i pečené.