Máte chuť na guláš?
Zkuste projednou odklon od těch tradičních a vyzkoušejte naše skvělé recepty na drůbeží guláš 5x jinak.
Je jemnější než vepřový, skýtá však stejně příležitostí k úpravám dle fantazie jako jeho známější vepřový protějšek.
Kuře, krůtu, slepici či kachnu tak zpracujeme v oblíbený pokrm plný dobrého koření i zeleniny.
Užijte si to!
Naše recepty
Ochutnejte také naše zajímavé gulášové recepty z brambor pro malé i velké mlsouny. Jsou vynikající!
Drůbeží guláše jsou lepší, když je šťáva co nejvíce přírodní, proto zahušťujeme nanejvýš jen trochou mouky, trochou strouhaného chleba nebo nastrouhaným syrovým bramborem.
Jako přílohu podáváme rané brambory, různé noky, dušenou rýži či těstoviny, někdy se hodí i malé bramboráčky.
A jak se vám naše dnešní recepty líbily? Napište nám do komentářů!