Drůbeží hamburgery

Drůbeží hamburgery
Příprava: 15 minut Vaření: 15 minut Počet porcí: 4
Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 40 dkg mletého drůbežího masa
  • 1 vejce
  • 3 lžíce sodovky nebo minerálky
  • špetka mletého pepře
  • sůl
  • hlávkový salát a další zelenina
  • plátky cibule
  • hořčice
  • žemle.

Postup receptu

  1. Drůbeží maso jemně umeleme
  2. Pak je dobře propracujeme s vejcem, vodou, pepřem a solí
  3. Vytvarujeme placičky, které vložíme pod gril (nebo do rozehřátého oleje) a opečeme dozlatova
  4. Žemle rozkrojíme, spodní díl potřeme hořčicí, položíme na něj list hlávkového salátu, opečený hamburger, kolečka cibule, zeleninu a hned podáváme
  5. Obměna: Do směsi můžeme vmíchat na kostičky pokrájený sýr, bylinky, prolisovaný česnek apod

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.