Dušený pstruh se zázvorem a česnekem

Dušený pstruh se zázvorem a česnekem

Vyzkoušejte tento nový recept na filé z lososa s použitím zázvoru a česneku. Tento pokrm obsahuje plno zdraví prospěšných látek a můžete jej podávat s nudlemi nebo rýží.

Ingredience

  • 4 ks filetů ze pstruha bez kůže
  • 1 stroužek drceného česneku
  • 1cm nastrouhaného zázvoru
  • 1 PL Mirinu nebo saké (rýžové víno)
  • 1/2 šťávy z citronu
  • Hrst listů koriandru
  • Olivový olej

Postup

  • Pstruha vložte do olejem vytřeného pekáčku.
  • V misce smíchejte česnek, zázvor, mirin a citronovou šťávu.
  • Směs nalijte na rybu a dejte péct na 10-15 minut při 180°C.
  • Po upečení podávejte posypané koriandrem s rýžovými nudlemi nebo rýží.
Zázvorovo-česnekový pstruh
Zdroj: biltmoreshop.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.