Falešná humrová pomazánka z filé

Falešná humrová pomazánka z filé

Tento recept je skvělý v tom, že je možné jej připravit z nejrůznějších ryb. Vyberte si takový druh ryby, který chutná právě vám a nechte si chutnat!

Ingredience

  • 200 g filetů (volitelné – losos, treska apod. – bez kůže a kostí) 
  • 1 čajová lžička česnekové pasty
  • ½ čajové lžičky černého pepře
  • 3 polévkové lžíce hořčice
  • 4 polévkové lžíce majonézy
  • 1 polévková lžíce másla 

Postup

  • Na pánvi rozpusťte máslo, přidejte česnekovou pastu s filety a dobře promíchejte. Zakryjte pánev a vařte 5–10 minut, dokud se filé neuvaří. 
  • V míse zatím smíchejte, pomocí mixéru, sýr, majonézu a hořčici. Měli byste získat hladkou směs.
  • Jakmile budou filety hotové, rozmačkejte je vidličkou a přidejte je do směsi s hořčicí. 
  • Vše dochuťte černým pepřem, dle vlastní chuti a promíchejte. 
  • Nyní můžete pomazánku natřít na oblíbené pečivo a ozdobit ji čerstvými bylinkami nebo zeleninou.

Hnědá pomazánka z filé, servírovaná s hnědým chlebem, rajčaty a salátem.
zdroj: ookingfromtheheart.co.za

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.