Falešný zvěřinový guláš

Falešný zvěřinový guláš

Milujete gulášek? A co takový s hovězím masem, smetanou a švestkovými povidly? Už se vám sbíhají sliny? Tak si ho pojďme společně uvařit!

INGREDIENCE

  • 1 kg hovězího masa
  • 250 ml smetany na vaření
  • 1 lžička černého mletého pepře
  • 1 lžička soli
  • 1 lžička drceného kmínu
  • 2 lžíce švestkových povidel
  • cibule
  • 2 lžičky sladké červené papriky

POSTUP

  • Nakrájené maso si orestujeme na cibulce, podlijeme vodou, přidáme všechno koření, povidla a dusíme do měkka.
  • Když je maso měkké, můžeme (ale nemusíme) ho vyjmout a šťávu s kousky povidel rozmixovat.
  • Do omáčky vrátíme zpět maso, necháme trochu povařit a podáváme s knedlíkem.
Guláš s hovězím masem, smetanou a švestkovými povidly na talíři s knedlíkem.
www.zuzupahltnik.wordpress.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.