Tradiční fazole na paprice

Tradiční fazole na paprice
Příprava: 10 minut Vaření: 60 minut Počet porcí: 6
Doba přípravy: 70 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 6

Ingredience

  • 40 dkg fazolí
  • 4 dkg tuku
  • 1 cibule
  • 2 dkg hladké mouky
  • lžička sladké papriky
  • půl kelímku kysané smetany
  • sůl.

Postup receptu

  1. Namočené fazole uvaříme doměkka
  2. Na tuku zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, zaprášíme moukou, osmahneme, okořeníme paprikou, zalijeme vývarem z fazolí, osolíme a dobře provaříme
  3. Potom vmícháme fazole a smetanu a už jenom prohřejeme, nevaříme
  4. Podáváme nejčastěji s teplou uzeninou a chlebem nebo brambory

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.