Fazolové lusky orestované se slaninkou

Fazolové lusky orestované se slaninkou
Příprava: 20 minut Vaření: 25 minut Počet porcí: 4
Doba přípravy: 45 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 1 balík fazolových lusků
  • sůl
  • pepř
  • 200 g slaniny,
  • Rama culinese na smažení.

Postup receptu

  1. Fazolové lusky necháme chviličku vytáhlé z mrazáku, já doporučuji mražené od Bonduele ty jsou nej nej
  2. Pak si mezitím nakrájíme na nudličky slaninku, kteoru si osmahneme do zlatova a dáme ji bokem
  3. Pak dáem na velkou pánev ramu a na ni fazolové lusky, osolíem opepříme a restujeme si 10 minut
  4. Paj už jen slaninku přimícháem a ohřejme
  5. podáváme spíše jako přílohu k masíčkům

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.