Fazolový guláš s mletým masem v pomalém hrnci

Fazolový guláš s mletým masem v pomalém hrnci
Příprava: 15 minut Vaření: 340 minut Počet porcí: 4

Říský kmín, sušené chilli a konzervovaná rajčata nakrájená na kostičky skvěle oživí tento luxusní recept na guláš z fazolí. Připravte si ho v pomalém hrnci a budete se olizovat!

INGREDIENCE

  • 500 g libového mletého hovězího masa
  • 4 konzervy (každá po 410 g) nakrájených rajčat
  • 2 konzervy (každá 450 g) fazolí, propláchnutých a scezených
  • 2 šálky vody
  • 1 střední cibule, nakrájená
  • 1 středná zelená paprika, nakrájená
  • 1/4 šálku červeného vinného octa
  • 2 lžíce chilli prášku
  • 1 lžíce worcesterské omáčky
  • 2 lžičky sypkého hovězího bujónu
  • 1 lžička sušené bazalky
  • 1 lžička sušené petrželky
  • 1 lžička mletého římského kmínu
  • 1/4 lžičky pepře
  • 2 šálky nevařených kolínek

POSTUP

  • Ve velké pánvi restujte hovězí maso na středním plameni.
  • Orestované maso rozlámejte vařečkou na drobečky a přendejte do pomalého hrnce.
  • Vmíchejte rajčata, fazole, vodu, cibuli, zelenou papriku, červený vinný ocet, chilli prášek, worcesterskou omáčku, bujón a koření.
  • Přikryjte a vařte na LOW po dobu 5-6 hodin.
  • Vmíchejte makarony,zakryjte a vařte dalších 30 minut nebo dokud makarony nezměknou.
Guláš z fazolí a mletého masa servírovaný s těstovinami a plátkem namazaného chleba na talíři s vidličkou.
www.tasteofhome.com

Možná se vám budou hodit i naše recenze pomalých hrnců. Kdo vyhrál v našem srovnání? 

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.