Feta marinovaná v olivovém oleji s rozmarýnem

Feta marinovaná v olivovém oleji s rozmarýnem

Feta naložená v olivovém oleji s rozmarýnem, citrónovou kůrou a chilli je dokonalým předkrmem, který ocení snad všichni strávníci!

INGREDIENCE

  • 280 g fety
  • 2 čerstvé snítky rozmarýnu
  • ½ lžičky chilli vloček
  • kůra ze 2 citronů
  • 2 šálky extra panenského olivového oleje

POSTUP

  • Sýr nakrájejte na kostičky a přendejte do sklenice.
  • Opláchněte a osušte čerstvé snítky rozmarýnu.
  • Vezměte jeden, otrhejte lístky a ty jemně nasekejte.
  • Zbylou snítku vhoďte do sklenice celou spolu s nakrájenými listy, chilli vločkami a kůrou ze dvou citronů.
  • Mírně protřepejte, aby bylinky nebyly přilepené na jednom místě.
  • Přelijte olivovým olejem.
  • Ujistěte se, že je sýr zcela ponořený.
  • Sklenici uzavřete a dejte do lednice.
  • Nechte marinovat alespoň 24 hodin.
Feta naložená v olivovém oleji s rozmarýnem, citrónovou kůrou a chilli ve sklenici.
www.appetizeraddiction.com

Možná se vám budou hodit i naše recenze elektrických kráječů potravin. Kdo vyhrál v našem srovnání?

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.