Francouzský celerový salát s majonézou

Francouzský celerový salát s majonézou
Příprava: 15 minut Počet porcí: 1

Používat lokální zeleninu je pro francouzskou kuchyni typické. Tenhle luxusní salát lze z čerstvých a místních zdrojů snadno připravit i u nás.

Ingredience

  • 4 PL majonézy
  • 1 PL citronové šťávy
  • 1 PL dijónské hořčice
  • sůl
  • 1 bulva celeru
  • 1 PL čersvé petrželky
  • 2 PL nakrájených kapary
  • 2 kyselé okurky

Postup

  • Majonézu, šťávu z citronu, hořčici a sůl dobře promíchejte.
  • Celer nastrouhejte na hrubém struhadle, okurky nakrájejte na plátky.
  • V míse smíchejte celer, kapary a okurky, přidejte majonézovou zálivku a ozdobte čerstvou petrželkou.
Celerový salát v bílé misce promíchávaný vidličkou a lžící
Zdroj: pinchandswirl.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.