Hledáte něco, co vás zasytí a zároveň osvěží?
Připravte si jeden z těchto delikátních receptů na španělské gazpacho jinak známé, jako studená polévka!
Budou vám chutnat všechny! Jsou tak osvěžující.
Naše recepty
Čemu se vyhnout při přípravě gazpacha?
Přílišné zpracování ingrediencí: Gazpacho by mělo mít mírně podsaditou texturu, takže dávejte pozor, abyste ingredience příliš nerozmačkali.
Použití nedozrálé nebo přezrálé zeleniny: Chuť polévky bude záviset na kvalitě ingrediencí, takže pro nejlepší chuť použijte čerstvou, zralou zeleninu.
Vynechání chleba: Chléb je klíčovou složkou gazpacho, protože pomáhá zahustit polévku a dát jí krémovou texturu.
Použití příliš velkého množství octa: Gazpacho by mělo mít vyvážené chutě, takže dejte pozor, abyste nepřidali příliš mnoho octa, který by mohl přebít ostatní ingredience.
Nesprávné koření: Před podáváním polévku ochutnejte a podle potřeby dochuťte.
Nechladit polévku před podáváním: Gazpacho se obvykle podává chlazené, takže před podáváním nezapomeňte polévku alespoň na několik hodin vychladit, aby se chutě spojily.

Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček