Glazovaná šunka

Glazovaná šunka

Tyto glazované plátky šunky jsou skvělou alternativou slaniny, kterou můžete podávat k snídani k oblíbenému volskému oku.

INGREDIENCE

  • plátky šunky
  • med nebo javorový sirup
  • stolní olej na smažení

POSTUP

  1. Na pánvi rozehřejeme na středním plameni trochu oleje a pánev nakláníme, aby povrch lehce zesklovatěl.
  2. Na pánev položíme plátky šunky v jedné vrstvě.
  3. Plátky otočíme, když ze spodní strany začnou hnědnout.
  4. Pokapeme plátky šunky malým množstvím medu nebo javorového sirupu.
  5. Šunku otočíme, aby se obalila z obou stran, a velmi krátce opečeme do hněda (cukr se může rychle připálit).
  6. Vyjmeme z pánve a podáváme.
Plátky smažené šunky, volské oko a krajíc chleba servírované na talíři.
www.chinesegrandma.com

Blíží se návštěva a jiná oslava a potřebujete narychlo připravit skvělé občerstvení? Inspirujte se našimi recepty na uzeninové pochoutky!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.