Recepty na křehké kuřecí maso s nadýchanými gnocchi. Připravte si tuto lahůdku jako praví Italové

Recepty na měkké gnocchi s lahodným kuřecím masem, jsou tak lahodné!

Zkuste je v nejrůznějších kombinacích a vyberte si svou nejoblíbenější?

Jakými začnete?

Jak si připravit domácí bramborové gnocchi?

  • 1 kg brambor
  • 350 g polohrubé mouky

Postup

  • Brambory omyjte (neloupejte!) a vložte je do hrnce. Zalijeme studenou vodou a přivedeme k varu.
  • Vařte asi 20 minut.
  • Moukou posypte na pracovní plochu.
  • Ještě horké brambory rozmačkáme a přidáme k mouce.
  • Brambory zapracujeme s moukou, dokud nezískáte měkké, vláčné těsto.
  • Těsto rozválejte na špalky o tloušťce asi 2 cm a nakrájejte je na kousky.
  • Pro vaření noků přiveďte k varu velký hrnec s osolenou vodou a přidejte noky.
  • Jakmile noky začnou plavat, jsou hotové (obvykle to trvá 2 až 3 minuty).

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.