Gnocchi s omáčkou ze 3 sýrů

Gnocchi s omáčkou ze 3 sýrů

Kdo by nemiloval sýr! A co teprve takovou omáčku ze 3 druhů sýrů promíchanou s bramborovými noky! Ozdobte praženými vlašskými ořechy a čerstvou pažitkou a získáte tak jednoduché, ale gurmánské jídlo.

Co budete potřebovat

  • 1 šálek jemně nastrouhaného parmazánu
  • 1/2 šálku mascarpone
  • 1/4 šálku mléka
  • 100 g jemného plísňového sýra
  • 625 g bramborových noků
  • 2/3 šálku nahrubo nasekaných vlašských ořechů, opražených
  • 1 lžíce nasekané čerstvé pažitky
  • rukola, k servírování

Postup

  • Parmazán, mascarpone, mléko a plísňový sýr dejte do hrnce na střední teplotu.
  • Zahřívejte za častého míchání 3 až 4 minuty nebo dokud nebudete mít hladkou omáčku (směs nenechte dojít k varu).
  • Dochuťte pepřem.
  • Mezitím vařte gnocchi v hrnci s vroucí osolenou vodou podle návodu na obalu, dokud nezměknou.
  • Sceďte a vraťte do hrnce.
  • Přidejte sýrovou omáčku.
  • Promíchejte
  • Gnocchi nandejte do misek.
  • Navrch dejte vlašské ořechy a pažitku.
  • Podávejte s rukolou.
Omáčka ze 3 druhů sýrů s bramborovými noky podávaná s vlašskými ořechy a rukolou na talíři s vedle položenou vidličkou a lžící.
www.taste.com.au

Možná vás budou zajímat naše recenze pánví německé značky Woll. Kdo vyhrál v našem srovnání? 

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.