Perfektně ochucená játrová směs na grilu

Perfektně ochucená játrová směs na grilu
Příprava: 10 minut Vaření: 20 minut Počet porcí: 4
Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 40 dkg kuřecích jater
  • 15 dkg šunky
  • 4 malé žampiony
  • 10 dkg anglické slaniny nebo uzeného masa či bůčku
  • 1–2 syrové papriky
  • sůl
  • grilovací koření
  • olej
  • alobal

Postup receptu

  1. Játra očistíme a nakrájíme na malé kousky, šunku nakrájíme na nudličky, očištěné žampiony na velmi tenké plátky, slaninu na kostičky nebo nudličky a očištěné papriky na proužky
  2. Vše v misce smícháme, osolíme a přidáme grilovací nebo jiné koření
  3. Připravenou směs rozdělíme do alobalových misek nebo velkých kusů alobalu potřených olejem, uzavřeme a grilujeme asi 20 minut
  4. Podáváme s chlebem

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.