Šťavnaté maso plné výrazné chuti, to najdete v těchto receptech na grilovanou krkovici!
Vychutnejte si ho na několik různých způsobů a najděte ten nejlepší, který vám bude chutnat.
S čím začnete?
Naše recepty
Jak marinovat vepřovou krkovičku?
Je mnoho způsobů, jak marinovat vepřovou krkovičku, ale nejdůležitější je vybrat si marinádu, která doplní chuť masa.
Vepřová krkovice je tučný kus masa, takže jí může dodat výraznou chuť koření, aniž se její chuť ztratila.
Některá dobrá koření pro marinování vepřové krkovice zahrnují sójovou omáčku, jablečný ocet, česnek a zázvor.
Při marinování vepřové krkovice nezapomeňte marinádu vmasírovat do masa, aby byla rovnoměrně rozprostřena. Můžete také do masa udělat mělké řezy, které pomohou marinádě proniknout hlouběji. Vepřovou krkovičku marinujte alespoň 3 hodiny, pokud možno přes noc.