Grilovaná panenka plněná sušenými rajčaty a bazalkou

Grilovaná panenka plněná sušenými rajčaty a bazalkou

Zapomeňte na vysušenou panenku z grilu! Tento recept vám zaručí, že budete mít dokonalou panenku, která se vám bude rozplývat v ústech. Mňam!

Co budete potřebovat

  • 60 g strouhaného parmazánu
  • 30 g čerstvé bazalky, nasekané
  • 60 g opečených piniových oříšků
  • 125 sušených rajčat, nakrájených
  • 750 g vepřové panenky, bez stříbrné kůže
  • 2 lžičky prolisované česneku
  • sůl a pepř dle chuti

Postup

  • Předehřejte gril na středně vysokou teplotu.
  • V misce smíchejte sušená rajčata s parmazánem, bazalkou a piniovými oříšky.
  • V případě potřeby přidejte česnek.
  • Dochuťte solí a pepřem.
  • Vepřovou panenku podélně prořízněte, ale ne celou.
  • Rajčatovou směs položte podél středu panenky.
  • Panenku opět uzavřete a svažte.
  • Maso položte na rozpálený, dobře naolejovaný gril a zavřete víko.
  • Grilujte 18 až 20 minut, dokud vnitřní teplota masa nedosáhne na teploměru 68 °C.
  • Užijte si to!
Nakrájená panenka z grilu plněná směsí rajčat a bazalky na talíři se zeleninou.
www.5ingredients15minutes.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.