Grilovaná toskánská zelenina s parmazánem

Grilovaná toskánská zelenina s parmazánem
Příprava: 15 minut Vaření: 30 minut Počet porcí: 4

Cuketa s paprikou jsou oblíbenou zeleninou a s přídavkem skvělého parmazánu a bylinek se vám na stole ocitne opravdová lahůdka!

INGREDIENCE

  • 4 mladší cukety
  • 3 červené a žluté papriky
  • 2 polévkové lžíce olivového oleje
  • 100 g parmazánu
  • možno přidat čerstvé bylinky – petržel, bazalku

POSTUP

  1. Předehřejte troubu s grilem na teplotu 180°C.
  2. Cukety umyjte a nakrájejte na kolečka.
  3. Papriky umyjte, očistěte a nakrájejte na středně tenké proužky.
  4. Zeleninu promíchejte s olivovým olejem.
  5. Směs zeleniny klaďte na alobal a zabalte do balíčku.
  6. Grilujte v troubě při teplotě 220°C asi 20 minut.
  7. Alobal uvolněte a dopečte na grilu ještě 10 minut.
  8. Grilovanou zeleninu posypte jemně strouhaným parmazánem.
Zelenina z grilu zabalená v alobalu a zasypaná parmazánem.
www.kraftrecipes.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.