Grilované hamburgery

Grilované hamburgery
Příprava: 15 minut Vaření: 10 minut Počet porcí: 4
Doba přípravy: 25 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 60 dkg masa hovězího zadního masa (může to být i jiné maso)
  • 10 dkg strouhaného sýra
  • sůl
  • pepř
  • 1 lžička worcesterské omáčky nebo 1 lžíce ostrého kečupu
  • pečivo.

Postup receptu

  1. Maso posekáme nebo nahrubo umeleme
  2. Osolíme, opepříme a okořeníme podle chuti
  3. Přidáme strouhaný sýr, worcester nebo kečup a promícháme
  4. Z masa utvoříme ploché placky a grilujeme je z každé strany asi 7-10 minut
  5. Žemle nebo housky prokrojíme (můžeme je předem rozpéct), potřeme hořčicí a vkládáme do nich grilované hamburgery, které obložíme cibulí, listy salátu, plátky rajčat a případně i další zeleninou

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.