Je to mastné, je to syté, ale tak neskutečně dobré!
Ano, mluvíme tu o receptech na grilované vepřové koleno!
Zapomeňte na low carb, zdravé a fit dobroty, toto je nefalšovaná kulinářská bomba!
Zakousněte se s námi!
Naše recepty
Proč se používá ocet pro křupavou kůžičku?
Potírání vepřové kůže octem a následné posypání solí absorbuje vlhkost z vepřové kůže, což má za následek vytvoření nádherných tukové puchýřů, a to se rovná křupavým výsledkům. Před samotným pečením, ale umístěte vepřové koleno na noc do lednice NEZAKRYTÉ a kůže vyschne. Když si začnete předehřívat troubu, vyjměte ho z lednice a nechte jej vrátit se na pokojovou teplotu.
Bílý ocet pomáhá vysušovat kůži – ale jeho druhotným účelem je odstranit i zápach!
Toto je opravdu snadný a zaručený způsob, jak udělat dokonalou kůrčičku přičemž maso zůstane velmi šťavnaté a měkké, bez nepříjemného zápachu.