Grilované mleté maso

Grilované mleté maso
Příprava: 30 minut Vaření: 15 minut Počet porcí: 4
Doba přípravy: 45 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 50 dkg mletého masa
  • 1 vejce
  • sůl
  • pepř
  • koření (provensálské, orientální, grilovací …)
  • 1 klobása
  • 1 cibule
  • 1 feferonka (nemusí být).

Postup receptu

  1. Mleté maso smícháme s vejcem, osolíme, opepříme, ochutíme kořením podle vlastního výběru a zahustíme podle potřeby strouhankou
  2. Promíchané a propracované mleté maso rozdělíme na potřebný počet částí
  3. Do olejem vymazaných alobalových misek rozprostřeme slabší vrstvu připraveného mletého masa, posypeme na nudličky nakrájenou klobásou a cibulí a nasekanou feferonkou, přikořeníme a zakryjeme vrchní vrstvou masa
  4. Misku zabalíme do alobalu a grilujeme asi 30 minut
  5. Příloha: tmavý chléb, čerstvá zelenina
  6. Pozn: Grilujeme-li pod domácím grilem, můžeme ke konci alobal otevřít, aby se vytvořila kůrka

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.