Příprava: 10 minut
Vaření: 30 minut
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 40 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4
Ingredience
Marináda:
- 3 lžíce švestkových povidel
- 1 sekaná feferonka
- asi 4 cm čerstvého strouhaného zázvoru
- 2 stroužky česneku
- 3 lžíce sójové omáčky
- 2 lžíce dezertního nebo červeného přírodního vína
- 2 lžíce oleje
Postup receptu
- Omyté a osušené kotlety nařízneme u kosti a na okrajích
- Pak je naložíme do připravené marinády, na kterou jsme důkladně promíchali všechny suroviny, a kotlety necháme do druhého dne proležet
- Před grilováním je z marinády vyjmeme, osušíme a grilujeme po každé straně asi 10–15 minut
- Během grilování potíráme zbylou marinádou