Příprava: 15 minut
Vaření: 25 minut
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 40 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4
Ingredience
- 60 dkg rybích filetů (treska, pangasius…)
- citronová šťáva
- 6 stroužků česneku
- sůl
- 6 menších žampionů
- 1 malá cuketa
- 6 menších rajčat
- 4 menší cibule
Postup receptu
- Rybí filety opláchneme, osušíme a pokapeme je citronovou šťávou
- Pak je potřeme prolisovaným česnekem smíchaným se solí, opepříme a nakrájíme na kostky
- Na kovové jehly nebo ve vodě namočené špejle střídavě napichujeme kousky ryby, kousky žampionů, plátky cukety, cibule a rajčat
- Grilujeme na mřížce rozehřátého a olejem potřeného grilu
- Během grilování jehly otáčíme